اجرای کفپوش اپوکسی توسط تیم اکسیرپرگاس
فیلم اجرای کفپوش اپوکسی صنعتی
فیلم اجرای کفپوش اپوکسی پارکینگی
فیلم اجرای کفپوش اپوکسی ورزشی
کفپوش اپوکسی چه ویژگیهایی دارد؟
دلیل اصلی اینکه این روزها برای کفسازی، کفپوشهای اپوکسی را توصیه میکنند بیشک ویژگیهای منحصربهفرد و خاص این نوع کفپوشهاست. در ادامه ویژگیهای این کفپوشها را فهرستوار بررسی میکنیم:
کفپوش اپوکسی چه انواعی دارد؟
کفپوشهای اپوکسی در انواع زیر موجودند:
• کفپوشهای صنعتی: کفپوشهایی که برای انواع کارخانهها، کارگاهها، تولیدیهای صنعتی، ورزشگاهها و حتی پارکینگها مورد استفاده قرار میگیرند.
• کفپوشهای دکوراتیو: کفپوشهایی هستند که برای طراحی آنها از طرحها و افکتهای مختلفی مثل اکلیلی، ابروباد، پولکی، استیکر، شب تاب، و حتی گرانیتی استفاده میشود. این کفپوشها میتوانند سه بعدی و یا چاپی باشند.
نحوه اجرای کفپوش اپوکسی
1 – اعمال ساب بمنظور برداشت چربی ها و ترک های سطح
2- تمیز نمودن کل سطح با تینر اپوکسی دو جزئی سطوح عاری از هرگونه گرد و غبار گردد
3- اجرای لایه پرایمر اپوکسی بصورت ترانسپارنت و با ساختار اپوکسی پلی آمید
4- اجرای ماستیک کاری در محل های گود و پست
5- اجرای لایه میانی اپوکسی
6- بازرسی نهایی و رفع هر گونه ایراد احتمالی
7- اجرای لایه نهایی اپوکسی بوسیله غلطک های مخصوص اپوکسی به صورت یکپارچه و دارای بافت ریز جهت اصطحکاک مناسب
8- اجرای خط کشی و علائم با رنگ اپوکسی دو جزئی آمید طبق نظر کارفرما
مرحله اعمال ساب

اجرای لایه پرایمر اپوکسی

اجرای لایه ی میانی

اجرای لایه ی نهایی

کفپوش اپوکسی چه کاربردی دارد؟

کفپوش اپوکسی مرکز تجاری

کفپوش اپوکسی مدرسه

کفپوش اپوکسی هتل

کفپوش اپوکسی بیمارستان

کفپوش اپوکسی اتاق عمل

کفپوش اپوکسی آی سی یو ICU
اجرای کفپوش اپوکسی
قبل از هر چیز باید محل مورد نظر را برای اجرای کفپوش اپوکسی مورد بررسی قرار دهیم. تمام کف باید بررسی شود تا مطمئن شویم که یک سطح زبر و تراز در اختیارمان قرار دارد. سپس باید میزان رطوبت و آلودگی احتمالی محیط را بررسی کرده و در صورت تشخیص رطوبت و آلودگی روی سطح، آن را برطرف نمود. در صورتیکه در سطح کف، هرگونه آلودگی، اعم از گردوغبار، جرم، روغن، و هرگونه آلودگی دیگری دیده شد، حتماً باید آن را برطرف نمود.
در صورتی که شستشو با آب و مایع شوینده کفایت نمیکند، حتماً از محلول آب و جوهر نمک برای پاکسازی محیط استفاده کنید.
بعد از پاکسازی کف، باید آن را ترمیم و زیرسازی نمود. برای این کار باید درزها، ترکها و شکافهای کف را با بتونه اپوکسی پوشاند. از زبر شدن سطح زمین نترسید. چراکه این سطح زبر، برای اپوکسی کف به ما کمک خواهد کرد. حتی برای ایجاد زبری مناسب، باید تمام کف را ساب زد تا سطح برای کفسازی کاملا مناسب شود. بعد از ساب زدن، حتماً باید گرد و غبار ناشی از آن را تمیز کنید و اجازه دهید کف کاملاً خشک شود.
اعمال ساب


بعد از انجام زیرسازی، نوبت به اجرای پرایمر بر روی کف میرسد. پرایمر را میتوان با کمک غلطک حولهای اجرا کرد. پرایمر خاصیت چسبندگی دوطرفه دارد و از طرفی با نفوذ به کف، همه منافذ آن را پر کرده و از نشست لایه میانی جلوگیری میکند؛ و از طرف دیگر، باعث میشود لایههای اپوکسی بهتر به کف بچسبند.
پس از اجرای پرایمر و خشک شدن آن، که ممکن است چیزی حدود ۴ تا ۶ ساعت به طول بیانجامد، نوبت به لایه میانی و بعد از آن اجرای لایه نهایی یا رنگ اپوکسی میرسد.
کفپوشهای اپوکسی عموماً به شکل روکش بر روی کف بتنی ساختمانها نصب میشوند. از یاد نبرید که در زمان اجرای کفپوش اپوکسی، نباید از محلولهای رقیقکننده استفاده کنید. چون این محلولها، ساختار مولکولی اپوکسی را دستخوش تغییر قرار داده و مقاومت شیمیایی آن را از بین میبرد.
اجرای پرایمر اپوکسی


اجرای لایه ی میانی


اجرای لایه ی نهایی


کفپوش اپوکسی
اپوکسی به محصولاتی گفته میشود که از پلیمرهای سنتزی ترموست ساخته میشوند. اپوکسی ترکیباتی از اپوکساید دارد و میتواند به شکلهای پلاستیک، رنگ، چسب، کامپوزیت، روکش و کفپوش، و همینطور در زیستشناسی و حتی در صنایع هوافضا مورد استفاده قرار گیرد. در این مقاله در مورد کاربرد اپوکسی در قالب کفپوش صحبت خواهیم کرد و با کفپوش اپوکسی، کاربردها، و مزایای آن بیشتر آشنا خواهیم شد.
پولیپوکساید، که به اپوکسی معروف است، در واقع مایع یکپارچهای است که از ترکیب رزین و هاردنر ساخته میشود. اپوکسی به دلیل وجود رزین اپوکسی به عنوان یکی از مواد اولیه کفپوشهای اپوکسی در آن، بسیار مقاوم است. این کفپوشها عموماً بر روی کفهای بتونی و یا کفهایی که قبلاً با سنگ و یا موزاییک کفسازی شدهاند، مورد استفاده قرار میگیرند.

کفپوش اپوکسی چیست
کفپوش اپوکسی دارای معایب و مزایای بسیار زیادی می باشد که ما در ادامه مزایای کفپوش های اپوکسی را به صورت کامل برای شما توضیح خواهیم داد پس اگر شما قصد دارید که در رابطه با مزایای کفپوش های اپوکسی اطلاعات کاملی به دست آورید می توانید این مقاله را تا انتها به صورت کامل مطالعه نمایید و اطلاعات بسیار کاملی در رابطه با مزایای کفپوش اپوکسی به دست آورید پس ما تا انتهای این مقاله همراه باشید:
مزایای کفپوش اپوکسی
طول عمر و دوام بسیار بالای کفپوش اپوکسی
کفپوش های اپوکسی در برابر فشارهای مختلف از مقاومت بسیار بالایی برخوردار می باشد و همچنین مقاومت فشاری بتن را تا ۷ برابر بهبود می بخشد. این نوع از کفپوش های اپوکسی دارای بهترین چسبندگی بر روی بتن میباشند و این نوع کفپوش های اپوکسی نسبت به سایر کفپوش ها و سایر رنگها از دوام و طول عمر بسیار بالایی برخوردار می باشند و در برابر هر گونه فشار و ضربه ای نسبت به سایر کفپوش ها مقاومت بیشتری دارند.

قیمت مناسب کفپوش اپوکسی
از دیگر مزایای کفپوش اپوکسی میتوان به قیمت مناسب آن و همچنین پایین بودن هزینه نگهداری آن اشاره نمود. زیرا کفپوش های اپوکسی با توجه به سطح جذاب و رنگی که دارا می باشند نسبت به سایر کفپوش های دیگر هزینه بسیار پایین تری را برای نگهداری لازم دارد. علاوه بر این موارد کفپوش اپوکسی نسبت به بتن، سنگ و سرامیک و غیره لک پذیری بسیار پایین تری دارد و از این موضوع میتوان نتیجه گرفت که هزینههای ترمیم و نگهداری از این نوع کفپوش نسبت به سایر مواد بسیار کاهش می یابد.
تنوع موجود در رنگ بندی ها و طراحی های کفپوش اپوکسی
از دیگر مزایای که درون کفپوش های اپوکسی وجود دارد این میباشد که این که این نوع کفپوش دارای محدودیت رنگ بندی نمی باشد علاوه بر این با استفاده از برخی از مواد میتوان در لایه رویی آن طرح های اکریلی و غیره نیز ایجاد نمود که این یکی از بهترین مزایای کفپوش اپوکسی میباشد. علاوه بر اینها میتوان سطح رویه کفپوش اپوکسی را به شکل شطرنجی و یا طرح های دیگری اجرا نمود.
مقاومت شیمیایی و حرارتی بسیار بالا کفپوش اپوکسی
یکی دیگر از مزایای بسیار مفید موجود درون کفپوش اپوکسی مقاومت شیمیایی و حرارتی می باشد که این نوع کفپوش دارا می باشد. کفپوش های اپوکسی در حالت معمولی در برابر روغن ها و اسیدهای ضعیف و مقاومت بسیار بالایی دارد و همچنین می تواند تا دمای حدود ۸۰ درجه سانتیگراد را نیز تحمل نماید. در صورتی که در محیطی که کفپوش نصب شده است از اسیدها و بازهای بسیار قوی استفاده می گردد می توان نوع کفپوش را تغییر داد و از مواد اولیه دیگری برای ایجاد کفپوش استفاده نمود.