رنگ ترافیکی - اکسیر پرگاس
01
اکتبر

رنگ ترافیکی تک جزئی، دوجزئی و سه جزئی+ قیمت رنگ ترافیکی1403

رنگ ترافیکی چیست

نوعی رنگ که بر پایه رزین آکریلیک بوده و برای خط کشی و ترسیم علائم ترافیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد، اصطلاحا رنگ ترافیکی میگویند.در پاسخ به این سوال که رنگ ترافیکی چیست باید بگوییم که این رنگ دارای انواع مختلفی میباشد و در ادامه مقاله میزان مصرف و کاربرد رنگ ترافیکی را توضیح می دهیم.
در ترکیب رنگ ترافیکی اکسیر پرگاس از حلال استفاده نشده، به همین دلیل امکان اجرایی کردن این نوع رنگ با ضخامت بالا امکان پذیر بوده و می‌تواند به جهت کاهش هزینه‌های اجرایی و ماندگاری بلند مدت مورد استفاده قرار گیرد که البته قیمت این رنگ متناسب با انواع مختلف، متفاوت خواهد بود.

انواع رنگ ترافیکی

رنگ های ترافیکی کاربردهای متفاوتی دارند و متناسب با هدف و شرایط، مورد استفاده قرار می‌گیرند. این رنگ ها عموماً به دو دسته تقسیم می‌شوند:
– رنگ ترافیکی سرد
– رنگ ترافیکی گرم
و اگر بخواهیم با جزئیات بیشتر به معرفی انواع رنگ های ترافیکی بپردازیم باید به موارد زیر اشاره کنیم:
1- رنگ ترافیکی تک جزئی
2- رنگ ترافیکی دو جزئی
3- رنگ ترافیکی زرد
4- رنگ ترافیگی سفید
5- تینر ترافیکی
6- چسب ترافیکی

نوع رنگ ضخامت پیشنهادی نرخ مصرف رنگ خشک شدن سطحی خشک شدن عمقی
رنگ ترافیکی تک جزئی 300-700 700 الی 1500 گرم در متر مربع 1 ساعت 3 ساعت
رنگ ترافیکی دو جزئی 1000-2000 2 الی 4 کیلوگرم در هر متر مربع 10 دقیقه 40 دقیقه
چسب ترافیکی دو جزئی 1000-3000 1500 الی 4500 گرم در متر مربع 30 دقیقه 3 ساعت

قیمت هر کیلو رنگ ترافیکی بر اساس مقدار مصرف و نوع رنگ، ترکیبات و مواد به کار رفته در آن متفاوت می باشد. برای راهنمایی و دریافت مشاوره تخصصی در رابطه با رنگ ترافیک، با شماره 02126356978 تماس بگیرید.

رنگ ترافیکی جهت خط کشی باند فرودگاه

دوام: رنگ ترافیکی که برای خط‌کشی باند فرودگاه استفاده میشود باید ویژگی ‌های خاصی داشته باشد. رنگ ترافیکی باند فرودگاه باید توسط ترکیبات مقاومی ساخته شوند که در برابر شرایط سخت، مقاوم باشند. به دلیل اینکه باند فرودگاه ها تحت فشار بالای ترافیک و وزن سنگین هواپیما ها قراردارند از مهم ترین ویژگی رنگ ترافیکی دوام بالا و مقاومت در برابر سایش است. رنگ ترافیکی که در رنگ آمیزی باند های فرودگاه استفاده میشود باید از بالاترین کیفیت باشند زیرا در معرض بیشترین سایش چرخ و اصطحلاک هستند.
مقاومت: از دیگر ویژگی رنگ ‌های ترافیکی برای باند فرودگاه میتوان به ، مقاومت در برابر شرایط جوی و مواد شیمیایی اشاره کرد . باند های فرودگاه در معرض شرایط جوی متنوعی از جمله برف، باران، آفتاب شدید و تغییرات دما قرار دارند. بنابراین، رنگ باید در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV)، رطوبت، یخ ‌زدگی و دما های بالا و پایین مقاومت بالایی داشته باشد تا دچار رنگ‌ پریدگی یا ترک‌ خوردگی نشود. علاوه بر این، رنگ ‌های ترافیکی باید در برابر مواد شیمیایی رایج مانند سوخت، روغن و گریس که ممکن است بر روی باند فرودگاه ریخته شود، مقاوم باشند.د
زمان خشک شدن: در رنگ آمیزی باند فرودگاه ها مهم ترین مسئله رمان خشک شدن رنگ است که موجب بروز مشکلات و تاخیر در عملیات نشود به همین دلیل ویژگی مهم دیگر، زمان خشک ‌شدن سریع رنگ ترافیکی است. رنگ ‌های ترافیکی مناسب باید زمان خشک ‌شدن کوتاهی داشته باشند تا عملیات باند و خطوط ایمنی به سرعت قابل استفاده باشد و اختلالی در عملکرد پرواز ها ایجاد نگردد.
و اگر بخواهیم با جزئیات بیشتر به معرفی انواع رنگ های ترافیکی بپردازیم باید به موارد زیر اشاره کنیم:
قابلیت بازتاب نور: در باند های فرودگاهی دومین مسئله بعد از ماندگاری رنگ و کیفیت بالای رنگ ، امکان بازتاب نور و دید در شب است زیرا امکان دارد پرواز ها در شرایط نوری متوسط یا شب در شرایط آب و هوایی نامساعد انجام شود به همین دلیل رنگ باید بازتاب بالایی داشته باشد. علاوه بر این، رنگ ترافیکی مرغوب ، ضد لغزش خواهد بود. این ویژگی باعث می شود که دید و ایمنی پرواز ها در شب و در شرایط مه ‌آلود یا بارانی بهبود بخشد. استفاده از مهره ‌های شیشه ‌ای یا مواد بازتابنده در ترکیب رنگ می ‌تواند به افزایش بازتاب نور و بهبود دید کمک کند.
چسبندگی : باند ها معمولا از آسفالت یا بتن ساخته شده ‌اند. بنابراین رنگ باید به‌ خوبی به این سطوح چسبیده و در طول زمان پایداری خود را حفظ کند. رنگ‌ ترافیکی برای باند فرودگاه باید دارای چسبندگی عالی به سطوح مختلف باشد این ویژگی مانع از آسیب ‌دیدگی رنگ و کاهش نیاز به تعمیر و نگهداری مکرر می گردد.

مزایای رنگ ترافیکی اکسیر پرگاس

مقاومت بالا در برابر سایش و فرسایش
سرعت بالا در خشک شدن
مقاوم در برابر شرایط مختلف آب و هوایی
قابلیت اجرایی بر روی سطوحی همچون بتن و آسفالت
مقاومت بالا در برابر دمای سرد و گرم و تابش خورشید و بارش برف
مقاوم در برابر ضربه و خراش
مقاوم در برابر عوامل مکانیکی
کیفیت بالا
چسبندگی بالا
ماندگاری بالا

تاثیر آب و هوا در ماندگاری رنگ ترافیکی

شرایط آب و هوایی در ماندگاری رنگ ترافیکی تاثیر زیادی دارد. ایران به 4 اقلیم آب و هوایی تقسیم می شود. یکی از این اقلیم ها آب و هوای سرد و کوهستانی می باشد که در غرب کشور وجود دارد. آب و هوای معتدل و مرطوب سواحل دریای خزر و گرم و خشک در بخش مرکزی کشور حاکم است. سواحل جنوبی نیز اقلیم گرم و مرطوب دارد. تولید رنگ ترافیکی برای هر یک از این شرایط بر اساس دمای انتقال شیشه ای glass transition temperature متفاوت است.

دمای انتقال شیشه ای چیست و چه تاثیری در ماندگاری رنگ ترافیکی دارد؟

پلیمرهایی که tg بالاتری دارند می توانند در رنگ های ترافیکی که برای نواحی گرمسیری مورد استفاده قرار می گیرند به کار روند. این رنگ ها دارای مقاومت بالایی در برابر رطوبت نیز هستند. چسبندگی این رنگ ها به آسفالت یا سطوح دیگر زیاد است و می توانند به راحتی برای مناطق جنوبی کشور که آب و هوای گرم و مرطوب دارند مورد استفاده باشند.

استفاده از گلاسبید در رنگ ترافیکی

در خط کشی با رنگ های گرم از دانه های شیشه ای به نام گلاسبید استفاده می شود. این دانه ها باعث می شوند که انعکاس نور در رنگ بیشتر می شود و هنگام شب خط کشی ها قابل رویت باشد. گلاسبید می تواند به صورت رو پاش و یا مخلوط با رنگ مورد استفاده قرار گیرد.
رنگ های اپوکسی ترموپلاستیک در دمای 217 تا 232 درجه خط کشی می شوند. پاشیدن گلاسبید نیز بر روی خط کشی ها در شرایطی انجام می شود که دانه های شیشه ای از قبل گرم شده باشند. در اینصورت این دانه ها در عمق مناسب رنگ فرو می روند.

تاثیر آب و هوا بر رنگ ترافیکی

به طور کلی تابش آفتاب باعث از بین رفتن رنگ ترافیکی نمی شود. این نوع رنگ در اثر رفت و آمد وسایل نقلیه نیز آسیب نمی بیند. دوام رنگ های صنعتی بسیار زیاد است و به منظور خط کشی معابر عمومی گزینه بسیار مناسبی به حساب می آید. رنگ های ترافیکی گرم به دمای بالایی برای مخلوط شدن نیاز دارند. رنگ های ترافیکی سرد برای مخلوط کردن و اجرا به دمای بالایی نیاز ندارند.
رنگ ترافیکی تک جزئی بر پایه رزین اکریلیک طراحی شده است که پایداری بسیار بالایی در برابر اشعه فرابنفش و عوامل جوی مختلف دارد. رنگ تک جزئی دارای چسبندگی مناسب به سطوح مختلف است و می توان از آن در مناطقی که دمای بالایی وجود دارد استفاده نمود. درجه حرارت در محیط اجرای این رنگ می تواند بین 5+ تا 50+ درجه سلسیوس باشد. از رنگ های آنتی اکسید که در دسته بندی رنگ های چند جزئی قرار می گیرند می توان در مناطق پربارش استفاده نمود. این رنگ ها خاصیت ضد لغزندگی دارند و حتی در مناطق کوهستانی غرب کشور که دارای یخ زدگی هستند مورد استفاده قرار می گیرند.
در مناطق جنوبی کشور که دارای آب و هوای گرم و مرطوب هستند بهتر است از رنگ هایی که بر پایه ی رزین آلکید کلروکائوچو هستند استفاده شود. البته استفاده از این محصول برای آسفالت هایی که دانه بندی مناسبی دارند توصیه می گردد.

عوامل خارجی تاثیر گذار بر ماندگاری رنگ ترافیکی

از عوامل خارجی که بر ماندگاری رنگ ترافیکی تاثیر می گذارد می توان به آب و هوا، دانه بندی آسفالت و شرایط اجرای رنگ اشاره نمود. به طور کلی هر رنگ ترافیکی توسط کارخانه سازنده دارای استانداردهای خاصی است. رعایت نمودن این شرایط و استانداردها می تواند ماندگاری رنگ را تا حد زیادی افزایش دهد.

شرایط رنگ ترافیکی با کیفیت

یک رنگ ترافیکی با کیفیت رنگی است که در برابر شرایط جوی مختلف دارای ماندگاری بالایی باشد. این رنگ ها معمولا با عبور و مرور وسایل نقلیه دچار آسیب دیدگی نمی شوند. رنگ با کیفیت چسبندگی خوبی به سطح آسفالت دارد. هر چه خواص تیکسوتروپی یک رنگ بالاتر باشد کیفیت رنگ مطلوب تر است.

رنگ ترافیکی خیابان

اهمیت رنگ ترافیکی

راه، شریان اقتصادی کشورها در دنیای امروز است و توسعه اقتصادی کشورها با وضعیت و کیفیت راه های آن ارزیابی می گردد. علاوه بر نقش اقتصادی راه در جوامع و کشورهای مختلف به دلیل حجم عظیم رفت و آمد جاده ای و ناوگان های در حال رشد، حمل بار و مسافر و استفاده روز افزون از خودروهای شخصی در سفرهای درون و برون شهری ایمنی راه ها نیز اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. می توان در یک کلام گفت راه یکی از زیر شاخه های توسعه می باشد.
برای ایمن سازی جاده ها معمولا از خط کشی و علائم جاده ای با استفاده از تجهیزات تخصصی استفاده می شود. در واقع برای ارتقاء سطح ایمنی جاده از رنگ های ترافیکی سرد تک جزئی و چند جزئی استفاده می شود. این علائم کمک می کند حوادث جاده ای که سالانه خسارات مالی و جانی در پی دارد، به طرز چشمگیری کاهش پیدا کند.

اگر بتوان وسایل نقلیه را بر اساس قوانین و استانداردهای بین المللی ایمنی ترافیکی در مسیر درست هدایت کرد، می توان انتظار داشت که راندمان راه ها و ظرفیت جاده ها افزایش پیدا کند. به این ترتیب با توجه به هزینه های سنگینی که برای عملیات خط کشی، جدول کشی و راندمان راه ها، محدودیت هایی که برای اجرا وجود دارد، کیفیت و ماندگاری و طول عمر این رنگ ها اهمیت پیدا میکند. رنگ ترافیکی اکسیر پرگاس تحمل شرایط نامساعد جوی را داشته و دارای مقاومت سایشی بالایی است. درنتیجه طی گذر زمان و با عبور و مرور وسایل نقلیه مختلف، دچار آسیب‌دیدگی نمی‌شوند.

رنگ ترافیکی چه کاربردی دارد؟

رنگ ترافیک از خانواده رنگ های صنعتی است و اغلب بر پایه رزین‌های آکریلیک ترموپلاست و آلکید-کلرو کائوچو تولید می‌شود. رنگ های ترافیکی برای هدایت و کنترل ترافیک جاده و خیابان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. در حقیقت، این رنگ ها که به علائم افقی نیز مشهور هستند برای نشان دادن قوانین راهنمایی و رانندگی، علامت‌گذاری منطقه، حریم گذاری، خط کشی، و غیره کاربرد دارند.

اجرای رنگ ترافیکی اکسیر پرگاس - اکسیر پرگاس

رنگ ترافیکی سرد

معمولاً از رنگ ترافیکی سرد جهت خط‌کشی خیابان، به‌صورت ممتد و منقطع استفاده می‌شود. در واقع رنگ ترافیکی سرد برای خط کشی در کلیه معابر درون شهری و جاده های بیرون شهر کاربرد دارد. رنگ های ترافیکی سرد در انواع زیر تولید می‌شوند:
بر پایه رزین‌های کلر و کائوچو
بر پایه رزین‌های اکریلیک ترموپالست
آکریلیک دو جزئی
اپوکسی دوجزئی
پلی یورتان دوجزئی

رنگ ترافیکی گرم

از آنجا که رنگ ترافیکی گرم خاصیت خشک شدن سریع دارد، برای خط‌ کشی مسیرهایی نظیر اتوبان‌ها و بزرگراه‌ها که حجم تردد بالایی دارند، مناسب است. در حقیقت، تفاوت اصلی میان رنگ ترافیکی سرد و گرم، نحوه‌ی اجرای آن‌ها است و از هر دوی این رنگ‌ها جهت خط کشی جاده‌ها استفاده می‌شود.
رنگ ترافیکی به دلیل آنکه سریع‌تر خشک می‌شوند برای خط کشی مسیرهای پرتردد مناسب‌تر است. این نوع رنگ به سه روش اسپری، اسکرید، و اکستروژن در محدوده‌ی ضخامتی 500 تا 6000 میکرون اجرا می‌شوند.

رنگ ترافیکی چند جزئی

رنگ ترافیکی چند جزیی بر اثر یک واکنش گرمازا و ترکیب چند ماده با هم ساخته می‌شود.رنگ چند جزیی چسبندگی بسیار خوبی روی آسفالت و بتن دارد. معمولاً از این محصول برای خط کشی و علامت‌گذاری خطوط عابر پیاده استفاده می‌شود. در حقیقت، از آنجایی که خطوط عابر پیاده معمولاً حجم تردد نسبتاً بالایی دارد، باید رنگی برای خط کشی آن‌ها استفاده شود که مقاومت سایشی بالایی داشته باشد. از این‌رو، این رنگ می‌تواند بهترین گزینه برای این کار باشد.

ترافیکی سرد

رنگ ترافیکی سرد تک جزئی

رنگ ترافیکی سرد تک جزئی بر پایه حلال و رزین های ترموپلاست می باشد. این رنگ دارای چسبندگی بسیار عالی بر روی سطوح است. رنگ سرد تک جزئی دارای مقاومت سایشی بسیار بالایی است و تا مدت زمان طولانی بر روی سطوح آسفالت و سیمانی باقی می ماند. روش استفاده از این رنگ بدین صورت است که ابتدا سطح مورد نظر از هرگونه آلودگی و گرد و غبار پاک می شود. رنگ سرد تک جزئی باید در محیطی دور از تابش نور مستقیم خورشید نگهداری شود. این رنگ را می توان با ماشین های مخصوص خط کشی و یا قلم مو و دستگاه پاشش اجرا نمود.
ویژگی های رنگ سرد تک جزئی
قابلیت اشتعال پذیری رنگ سرد تک جزئی بسیار بالا است. بهتر است در هنگام رنگ آمیزی از ماسک استفاده شود زیرا بخارهای متصاعد شده از رنگ خطرناک است. در زمان حمل و نقل و نگهداری در انبار باید اصول ایمنی رعایت شود و رنگ در کنار مواد آتش زا قرار نگیرد. سرعت خشک شدن رنگ بسیار بالا بوده و در برابر تغییرات آب و هوایی بسیار مقاوم است. برای هر متر مربع رنگ آمیزی به 700 تا 1500 گرم از این رنگ نیاز است. خشک شدن سطحی رنگ های تک جزئی حدود یک ساعت زمان میبرد اما برای خشک شدن عمقی به 3 ساعت زمان نیاز است.

رنگ ترافیکی دو جزئی سرد چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

رنگ ترافیکی دو جزئی یکی از رنگ هایی است که مقاومت بالایی در برابر عوامل مکانیکی دارد. این رنگ ها می توانند سطوح جاده را نسبت به لغزندگی مقاوم سازی نمایند. همچنین استحکام بالایی در برابر عوامل شیمیایی دارند. رنگ های دوجزئی چسبندگی بسیار بالایی به آسفالت دارند. این رنگ ها را می توان با استفاده از ماشین های رنگ پاش و یا به صورت اسپری بر روی معابر اجرا نمود. رنگ های دو جزئی می توانند در استخرها و معابر با ضخامت بالایی اجرا شوند.
همچنین جهت هشدار به رانندگان در کناره های جاده می توان از این نوع رنگ استفاده نمود. این نوع رنگ به سرعت خشک می شود و احتمال راه بندان را به حداقل می رساند. برای هر متر مربع به 2 تا 4 کیلوگرم از این رنگ نیاز است. خشک شدن سطحی این رنگ حدود 10 دقیقه طول می کشد و اگر لازم باشد به طور عمیق خشک شود نهایتا به 30 دقیقه زمان نیاز است.

رنگ ترافیکی زرد

رنگ ترافیکی زرد یکی از کاربردی ترین رنگ هایی است که جهت اجرای خط کشی های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این رنگ ها کیفیت بالایی دارند. از ویژگی های مهم این نوع رنگ چسبندگی بالا و مقاومت در برابر رطوبت می باشد. از رنگ زرد می توان در جاده های درون شهری و برون شهری استفاده کرد. این خطوط ممکن است به شکل منقطع و یا ممتد باشند. این رنگ ها در پروژه های مختلف مصرف بسیار زیادی دارند. رنگ زرد دیرتر دچار تخریب می شود. اشعه فرابنفش خورشید نیز نمی تواند تاثیر زیادی بر این رنگ داشته باشد. در علامت گذاری پارکینگ ها ومعابر شخصی نیز می توان از رنگ ترافیکی زرد استفاده نمود.
ویژگی رنگ های ترافیکی زرد
رنگ ترافیکی زرد در نور کم هم قابل تشخیص است. امکان دید در شب این رنگ امنیت جاده های برون شهری را افزایش می دهد. اگر روشنایی کمی در جاده وجود داشته باشد میزان شفافیت رنگ زرد ترافیکی دو چندان می شود. دلیل این موضوع ترکیبات خاص و فرمولاسیون رنگ زرد می باشد. رنگ زرد ترافیکی بسیار مقرون به صرفه است.
به ازای هر متر خط کشی با عرض 13 تا 15 سانتی متر فقط به 130 گرم از این رنگ نیاز است. به همین دلیل با استفاده از این رنگ هزینه ها کاهش می یابد. استفاده از این رنگ ها در محیط های بسته مانند پارکینگ ها می تواند طول عمر آن ها را تا چند برابر افزایش دهد. قیمت هر کیلو رنگ ترافیکی گرم در اجرا با اجرای رنگ سرد متفاوت است. شرکت های تولید کننده رنگ ترافیکی در ایران نیز برای جلب نظر مشتریان سعی می کنند قیمت منصفانه و مقرون به صرفه ای را در نظر بگیرند.

رنگ ترافیکی دو جزئی - اکسیر پرگاس

کاربرد رنگ ترافیکی سفید

رنگ ترافیکی سفید بر پایه رزین اکریلیک تک جزئی سرد تولید می گردد. عمده مصرف این رنگ در خط کشی معابر و جاده های برون شهری و همچنین پارکینگ ها است. بسته بندی رنگ سفید ترافیکی معمولا به صورت بشکه ای یا ظرف های 25 کیلویی می باشد. البته بسته بندی های کوچکتری از این رنگ نیز در بازار موجود است که برای خط کشی پارکینگ منازل تهیه می شود. معمولا برای خط کشی هر متر با عرض 13 تا 15 سانتی متر با استفاده از این رنگ به 130 تا 150 گرم از این رنگ نیاز است.
خط کشی های کوچک با کمک غلطک انجام می شود. رقیق نمودن این نوع رنگ نیز با استفاده از تینر انجام می گیرد. تینر ترافیکی 5 درصد برای این کار مناسب تر است. این رنگ ها معمولا مات هستند و خشک شدن سطحی آن ها به حدود 15 دقیقه زمان نیاز دارد. برای خشک شدن کامل نیز باید 30 دقیقه تا یک ساعت صبر کرد که بسته به مارک و نوع رنگ متفاوت می باشد. ماندگاری رنگ های سرد معمولا بین 6 ماه تا یک سال می باشد.

تینر ترافیکی

معمولا اینکه چه نوع حلال رنگ ترافیکی برای یک رنگ مورد استفاده قرار بگیرد توسط شرکتی که فروش رنگ ترافیکی را انجام می دهد تعیین می شود. تینر رنگ ترافیکی قدرت فراری بسیار بالاتری از رنگ جدولی یا ساختمانی دارد. حلال آلکید کلروکائوچو برای رقیق نمودن رنگ ترافیک آلکید کلرو کائوچو مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع تینر می تواند برای شست و شوی ابزار رنگ آمیزی نیز مورد استفاده قرار گیرد. برای رنگ آمیزی لازم است تینر به مقدار مشخص با رنگ مخلوط شده و هم زده شود تا رنگ مطلوب و یکنواختی به دست آید. حلال اکریلیک ترموپلاست نیز جهت رقیق سازی نوع رنگ مربوط به خود استفاده می شود.
استفاده از تینر ترافیکی و نکاتی که باید به آن توجه شود
از ویژگی های تینر ترافیکی می توان به شفافیت بالا، سرعت تبخیر زیاد و قدرت بالای حل شدن اشاره نمود. مقدار استفاده از تینر معمولا به اندازه دو درصد از رنگ می باشد. استفاده از گلاسبید Drop-On نیز می تواند بازتاب خوبی را به وجود آورد. این نوع گلاسبید شفاف و بدون رنگ است و می تواند به صورت روپاش بر روی رنگ استفاده شود. در استفاده از پیستوله باید به اندازه کافی از تینر استفاده شود تا رنگ رقیق تری به دست آید. تینر قابل اشتعال است و بهتر است نکات ایمنی برای نگهداری و استفاده از آن رعایت شود.

چسب ترافیکی دو جزئی

یکی دیگر از ابزارهایی که به منظور ایمن سازی جاده ها مورد استفاده قرار می گیرد چسب ترافیکی است. استفاده از چسب ترافیکی نیازمند این است که استانداردهای لازم در آن رعایت شود. برای استفاده از چسب ترافیکی دو جزئی ابتدا محل مورد نظر بر روی جاده به خوبی تمیز می شود. چسب ترافیکی در انواع پودری و مایع در بازار عرضه می شود. در این چسب ها یک بخش عمل آورنده و بخش دیگر سخت شونده است. این دو جزء باید در زمان مناسب با یکدیگر ترکیب شوند.
قیمت چسب ترافیکی دو جزئی به عوامل مختلفی همچون میزان چسبندگی، مدت زمان خشک شدن و نوع استفاده از آن بستگی دارد. البته مدت زمان خشک شدن چسب از اهمیت بالاتری برخوردار است. معمولا چسبی که خواص مکانیکی قابل قبولی داشته باشد و مدت زمان خشک شدن آن نیز کمتر باشد قیمت بالاتری دارد. خشک شدن کامل چسب ترافیکی معمولا 3 ساعت زمان می برد.

ارسال رنگ ترافیکی در تناژ بالا - اکسیر پرگاس

ویژگی‌ رنگ های ترافیکی باکیفیت

یک رنگ ترافیکی باکیفیت می‌بایست مقاومت سایشی بالایی داشته و در برابر شرایط مختلف جوی و آب‌و‌هوایی نیز مقاوم باشد. Road marking، چسبندگی بسیار خوبی به سطوح آسفالت و بتن دارد و در برابر عوامل مکانیکی، ضربه و همچنین تأثیرات نور خورشید، مقاوم است. هر چه خشک شدن سریع تر و خواص تیکسوتروپی بالاتری داشته باشد، محصول مطلوب‌تر است.
شرکت اکسیر پرگاس تولید کننده رنگ ترافیکی، برای اطمینان از کیفیت رنگ های تولیدی خود، نمونه های رایگان رنگ های ترافیکی خود را در اختیار خریداران قرار می‌دهد تا با تست و مشاهده کیفیت محصول از خرید خود اطمینان حاصل کنند . شعار شرکت اکسیر پرگاس رمز نوآوری و کیفیت ماندگاریست.

استفاده از رنگ ترافیکی در رنگ آمیزی پارکینگ

خط کشی پارکینگ با رنگ ترافیکی به منظور ایجاد حریم برای پارک نمودن خودرو ها انجام می شود. در ایجاد یک پارکینگ زیبا و ایمن برای تردد خودروها رنگ آمیزی پارکینگ اهمیت بالایی دارد. خط کشی های منظم با استفاده از رنگ های ترافیکی می تواند مقدار جای مناسب برای پارک هر خودرو را مشخص نماید.

انواع رنگ ترافیکی برای رنگ آمیزی پارکینگ ها

انتخاب رنگ ترافیکی مناسب برای رنگ آمیزی پارکینگ به سطوح پارکینگ و کاربردهایی که از رنگ ترافیکی انتظار می رود بستگی دارد. یکی از نکات مهمی که در انتخاب رنگ ترافیکی باید در نظر گرفته شود میزان مقاومت رنگ در برابر شرایط محیطی می باشد. رنگ مورد نظر باید در برابر آفتاب، برف و باران و همچنین رفت و آمد خودروها مقاوم باشد. برای رنگ آمیزی پارکینگ می توان از رنگ پلاستیکی کنیتکس و رنگ های مولتی کالر استفاده نمود. دیوارهای پارکینگ با استفاده از رنگ کنیتکس رنگ آمیزی می شود زیرا طول عمر نسبتا بالایی دارد. رنگ های مخصوص پارکینگ به رنگ های اپوکسی، ترافیکی و رنگ های گرم و سرد دسته بندی می شوند.

رنگ مناسب برای خط کشی پارکینگ باید چه ویژگی هایی داشته باشد

خط کشی های پارکینگ باید به صورتی باشد تا در برابر شرایط جوی مقاوم باشد. هر چه سرعت خشک شدن رنگ ترافیکی بیشتر باشد آن رنگ برای پارکینگ مناسب تر است. رنگ های ترافیکی که در پارکینگ مورد استفاده قرار می گیرند باید به راحتی تمیز شوند. رنگ های مرغوب و استاندارد استحکام زیادی در برابر شرایط محیطی دارند.

استفاده از طیف رنگی مختلف در پارکینگ

در بیشتر مواقع از رنگ ترافیکی سفید برای خط های ترافیکی و از رنگ زرد برای تعیین نمودن محدوده پارکینگ استفاده می شود. البته در مکان های خاص و شرایط مخصوص می توان از رنگ های دیگری نیز برای خط کشی پارکینگ استفاده نمود. برای مثال رنگ قرمز به منظور راهنمایی رانندگان و کنترل نمودن تردد آن ها مناسب می باشد. از رنگ آبی نیز بیشتر در محل هایی که پارک خودرو ممنوع است استفاده می شود. رنگ سبز در برخی پارکینگ ها برای محل هایی که رانندگان مجاز به پارک کردن خودرو در آن هستند استفاده می شود. استفاده از رنگ های مناسب باعث می شود که امنیت در پارکینگ افزایش یابد.

بازتاب این رنگ های ترافیکی 75 درصد می باشد. برای خشک شدن سطحی خطوطی که در پارکینگ رسم می شود رنگ آمیزی پارکینگ می تواند با استفاده از رنگ ترافیکی تک جزئی و دو جزئی انجام شود. برای خشک شدن سطحی این رنگ ها فقط 10 دقیقه زمان لازم است. خشک شدن عمقی نیز چیزی حدود4 ساعت زمان لازم دارد. رنگ های تک جزئی به دلیل سرعت خشک شدن بالا برای رنگ آمیزی پارکینگ مناسبند. دلیل دیگر استفاده از این رنگ ها قیمت مقرون به صرفه آن ها است.

ارسال رنگ ترافیکی در تناژ بالا - اکسیر پرگاس

خاصیت بازتاب نور در رنگ ترافیکی: کلید ایمنی جاده‌ها

بازتاب نور در رنگ های ترافیکی نقشی حیاتی در افزایش دید رانندگان و ارتقای سطح ایمنی جاده‌ها ایفا می‌کند. این خاصیت به خصوص در شرایط نوری نامناسبی مانند شب و هنگام بارندگی اهمیت ویژه ای می‌یابد. رنگ‌های ترافیکی با کیفیت، نور را به طور مؤثر بازتاب داده و به رانندگان، دوچرخه‌سواران و عابران پیاده کمک می‌کنند تا خطوط جاده، نشانه ها و سایر اشیاء را به وضوح تشخیص بدهند. این امر به طور مستقیم در کاهش آمار تصادفات و افزایش ایمنی جاده‌ها نقش دارد.
عوامل متعددی بر بازتاب نور در رنگ ترافیکی تأثیر می‌گذارند، از جمله نوع رنگدانه های به کار رفته در تولید رنگ، اندازه ذرات رنگدانه، نوع رزین و مواد افزودنی. ریزدانه های شیشه ای یا گلس بید رایج‌ترین مواد ترکیبی هستند که بازتاب نور بالایی دارند.
استفاده از رنگ ترافیکی با بازتاب نور بالا، در کنار سایر اقداماتی مانند نگهداری منظم خط‌کشی‌ها و علائم، می‌تواند به طور چشمگیری امنیت تردد در جاده‌ها را ارتقا بدهد، به ویژه در مناطقی که با ترافیک سنگین یا شرایط دید ضعیف روبرو هستند.

خاصیت بازتاب نور در رنگ ترافیکی: کلید ایمنی جاده‌ها

بازتاب نور در رنگ های ترافیکی نقشی حیاتی در افزایش دید رانندگان و ارتقای سطح ایمنی جاده‌ها ایفا می‌کند. این خاصیت به خصوص در شرایط نوری نامناسبی مانند شب و هنگام بارندگی اهمیت ویژه ای می‌یابد. رنگ‌های ترافیکی با کیفیت، نور را به طور مؤثر بازتاب داده و به رانندگان، دوچرخه‌سواران و عابران پیاده کمک می‌کنند تا خطوط جاده، نشانه ها و سایر اشیاء را به وضوح تشخیص بدهند. این امر به طور مستقیم در کاهش آمار تصادفات و افزایش ایمنی جاده‌ها نقش دارد.
عوامل متعددی بر بازتاب نور در رنگ ترافیکی تأثیر می‌گذارند، از جمله نوع رنگدانه های به کار رفته در تولید رنگ، اندازه ذرات رنگدانه، نوع رزین و مواد افزودنی. ریزدانه های شیشه ای یا گلس بید رایج‌ترین مواد ترکیبی هستند که بازتاب نور بالایی دارند.
استفاده از رنگ ترافیکی با بازتاب نور بالا، در کنار سایر اقداماتی مانند نگهداری منظم خط‌کشی‌ها و علائم، می‌تواند به طور چشمگیری امنیت تردد در جاده‌ها را ارتقا بدهد، به ویژه در مناطقی که با ترافیک سنگین یا شرایط دید ضعیف روبرو هستند.

رنگ ترافیکی با چسبندگی بالا

رنگ ترافیکی با چسبندگی بالا یکی از محصولات کلیدی در صنعت حمل‌ونقل و ایمنی جاده‌ای است که به‌طور گسترده برای علامت‌گذاری خطوط و مسیرها در معابر مختلف استفاده می‌شود. این رنگ‌ها به دلیل مقاومت عالی در برابر شرایط محیطی مختلف و چسبندگی قوی به سطوح آسفالتی و بتنی، محبوبیت بالایی دارند. ویژگی چسبندگی بالای این رنگ‌ها باعث می‌شود تا در برابر تغییرات دما، رطوبت، و عبور و مرور مداوم وسایل نقلیه ماندگاری طولانی‌تری داشته باشند.
یکی از مزایای برجسته رنگ ترافیکی با چسبندگی بالا، دوام و ماندگاری فوق‌العاده آن است. این رنگ‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که حتی در شرایط سخت آب‌وهوایی، مانند باران یا گرمای شدید، از سطح جدا نشوند. این ویژگی باعث کاهش نیاز به تعمیر و تجدید رنگ‌آمیزی، و در نتیجه صرفه‌جویی در هزینه‌های نگهداری می‌شود. همچنین، این رنگ‌ها دارای انعطاف‌پذیری کافی هستند که از ترک‌خوردگی و پوسته‌پوسته شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند.
استفاده از رنگ ترافیکی با چسبندگی بالا تأثیر بسزایی در افزایش ایمنی جاده‌ها دارد. این رنگ‌ها با حفظ شفافیت و وضوح خود در طول زمان، دید رانندگان را در شب و روز بهبود می‌بخشند. ترکیبات خاصی که در تولید این رنگ‌ها استفاده می‌شود، علاوه بر چسبندگی بالا، قابلیت بازتاب نور را نیز افزایش می‌دهد. این امر خصوصاً در جاده‌های پررفت‌وآمد و نقاط حادثه‌خیز، نقش مهمی در کاهش تصادفات جاده‌ای دارد.
فرایند نصب و استفاده از رنگ ترافیکی با چسبندگی بالا نیز به‌گونه‌ای ساده و کارآمد طراحی شده است. این رنگ‌ها به سرعت خشک می‌شوند و پس از اعمال، سطوح را برای عبور وسایل نقلیه آماده می‌کنند. علاوه بر این، با فناوری‌های پیشرفته تولید، این رنگ‌ها قابلیت سفارشی‌سازی در رنگ‌بندی و نوع کاربرد را دارند تا نیازهای خاص پروژه‌های مختلف برآورده شود. به‌طور کلی، انتخاب رنگ ترافیکی با چسبندگی بالا نه‌تنها از نظر اقتصادی به صرفه است، بلکه به‌طور مستقیم با ایمنی کاربران جاده‌ای ارتباط دارد. این رنگ‌ها، با ترکیب دوام، کارایی و قابلیت‌های بازتاب نور، یک راه‌حل جامع و موثر برای ارتقای کیفیت و ایمنی مسیرهای جاده‌ای و شهری به شمار می‌آیند.

عوامل مهم در ماندگاری رنگ ترافیکی

در کنار عواملی که ذکر شد، موارد دیگری نیز بر ماندگاری رنگ ترافیکی روی جاده و آسفالت تأثیرگذار هستند. برای مثال، درصورتی‌که در زمستان از زنجیر چرخ استفاده شود و یا برف‌روبی با ماشین‌های تیغ‌دار انجام شود، سبب می‌شود که ماندگاری رنگ به‌مراتب کمتر شود.
استفاده از لاستیک‌های یخ‌شکن میخ دار، استفاده از ماسه و نمک جهت یخ‌زدایی جاده‌ها در زمستان، و سایر عوامل مشابه، همگی در کاهش عمر این رنگ دخیل هستند. از طرف دیگر، عدم بارندگی در جاده‌ها و آلودگی‌های محیطی سبب می‌شود که این رنگ ها پس از گذشت زمان جرم گرفته و محو شوند.

یکی دیگر از موارد تاثیرگذار در کاهش عمر و ماندگاری رنگ های ترافیکی، روغن‌ریزی و نشت سوخت از وسایل نقلیه عموعی است که سبب می‌شود برخی رنگ‌ها، به ویژه رنگ های گرم، در آنها حل شوند.
اما یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در ماندگاری رنگ ترافیکی، زیرسازی مناسب برای آسفالت است. چنانچه آسفالت جاده و خیابان دارای زیرسازی مناسبی نباشد، پس از روکش کردن و اجرا، ترک‌های طولی و عرضی روی جاده ایجاد می‌شود و به رنگ آسیب می‌رساند.
ماندگاری این رنگ به عوامل مختلفی بستگی دارد که از میان آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: کیفیت رنگ ترافیکی: ترجیحاً از رنگ‌های مرغوب و باکیفیت استفاده شود. بستر اجرائی: بستر کار، آماده‌سازی و مناسب‌سازی شده باشد. نحوه اجرا و کارکرد مجری: می‌بایست تمام استانداردها رعایت شود.

اجرای رنگ ترافیکی | اکسیر پرگاس

فروش رنگ ترافیکی در تهران

رنگ‌های ترافیکی یکی از اصلی‌ترین عناصر در حفظ ایمنی و نظم در جاده‌ها و معابر شهری به شمار می‌روند. این رنگ‌ها، با دارا بودن ویژگی‌هایی نظیر مقاومت در برابر سایش، تابش نور خورشید و شرایط آب و هوایی مختلف، نقش حیاتی در بهبود ایمنی ترافیک ایفا می‌کنند. در شهر تهران، با توجه به ترافیک سنگین و حجم بالای خودروها، استفاده از رنگ‌های ترافیکی با کیفیت بالا ضروری است. فروش رنگ ترافیکی در تهران با ارائه محصولات متنوع و استاندارد، نیازهای پروژه‌های شهری و پیمانکاران را به بهترین شکل پوشش می‌دهد. اکسیر پرگاس مجموعه‌ای گسترده از رنگ‌های ترافیکی را ارائه می‌دهد که شامل رنگ‌های سرد تک‌جزئی، دو‌جزئی و رنگ‌های گرم می‌باشد.

هرکیلو رنگ ترافیکی چند متر مربع است؟

میزان پوشش هر کیلوگرم رنگ ترافیکی به عوامل مختلفی مانند نوع رنگ، ضخامت لایه اعمال‌شده، سطح زیرکار (آسفالت، بتن، یا دیگر مواد) و نوع کاربرد بستگی دارد. با این حال، به‌صورت کلی می‌توان این مقادیر را برای رنگ‌های ترافیکی تخمین زد:

رنگ‌های سرد تک‌جزئی: هر کیلوگرم از این نوع رنگ معمولاً برای خط‌کشی با ضخامت استاندارد (حدود 300 میکرون) حدود 4 تا 5 مترمربع را پوشش می‌دهد.
رنگ‌های گرم: برای رنگ‌های گرم که معمولاً ضخامت بیشتری نیاز دارند (مانند 1.5 تا 3 میلی‌متر)، هر کیلوگرم تقریباً 1.5 تا 2 مترمربع را پوشش می‌دهد.
رنگ‌های دو جزئی: این نوع رنگ‌ها به دلیل فرمولاسیون خاص و ضخامت بیشتر در کاربردهای تخصصی، هر کیلوگرم حدود 2 تا 3 مترمربع را پوشش می‌دهد.
برای اطلاعات دقیق‌تر در مورد میزان مصرف و نحوه اجرای رنگ‌های ترافیکی بر اساس نیاز پروژه شما، می‌توانید با مشاوران اکسیر پرگاس تماس بگیرید. تیم تخصصی اکسیر پرگاس آماده است تا با ارائه مشاوره و اطلاعات فنی، بهترین راهکار را برای پروژه‌های شما پیشنهاد دهد.

بازرسی پروژه رنگ‌ آمیزی

یکی از عوامل مهم در تضمین کیفیت خط کشی جاده ها، نظارت دقیق بر نحوه‌ی اجرا در طول پروژه است. پس‌ از آنکه کارخانه تولید کننده رنگ ترافیکی، محصول مربوطه را تولید کرد و به بازار عرضه نمود، خریدار می‌تواند رنگ مورد نظر خود را به‌صورت عمده یا جزئی خریداری نماید. فروش رنگ ترافیکی در تهران و دیگر شهرهای ایران توسط شرکت اکسیر پرگاس، متناسب با نوع نیاز و هدف پروژه خریداران خواهد بود.

لیست قیمت رنگ ترافیکی

سایت اکسیر پرگاس یکی از منابع معتبر برای ارائه اطلاعات و خدمات در زمینه محصولات ترافیکی است. در این راستا، یکی از محصولات مهم و پرکاربرد در صنعت ترافیک، رنگ‌های ترافیکی هستند که برای خط‌کشی معابر، جاده‌ها و اماکن مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. قیمت این رنگ‌ها بسته به نوع، کیفیت و حجم سفارش ممکن است متغیر باشد. به همین دلیل، برای دریافت لیست قیمت به روز رنگ ترافیکی و مشاوره دقیق، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناس فروش ما تماس بگیرید تا اطلاعات جامع و بروزتری در این خصوص دریافت کنید

رنگ ترافیکی راهداری بجنورد اکسیر پرگاس

سوالات متداول

رنگ های ترافیکی شامل رنگ های ترافیکی سرد و گرم می باشد. رنگ های ترافیکی سرد نیز به دسته رنگ های تک جزئی، دو جزئی و چند جزئی تقسیم می شوند.

رنگ های ترافیکی سرد تک جزئی در مجاورت هوا سریع خشک می گردد و حلال آن تینر مخصوص رنگ ترافیکی می باشد این رنگ برای محورها (خطوط منقطع و ممتد) استفاده می گردد. رنگ ترافیکی سرد دوجزئی، به همراه هاردنر واکنش شیمیایی داده که موجب ایجاد گرما در رنگ شده و نتیجه آن خشک شدن سریع رنگ خواهد بود

رنگ ترافیکی سرد تک جزئی زیر 1000 میکرون، یعنی حدود 300 الی 700 میکرون اجرا می گردد. رنگ های ترافیکی سرد دو جزئی ضخامت بالای 1000 میکرون قابل اجراست.

رنگ ترافیکی به طور کلی بر روی سطوح مختلفی اعمال می‌شود که نیاز به علامت‌گذاری جاده‌ها و معابر دارند. این سطوح شامل آسفالت و بتن و سنگفرش خیابان ها می باشد. بر روی سطوح آسفات در خیابان ها و جاده ها، برای سطوح بتنی موجود در بزرگراه ها و پل ها و همینطور برای برخی معابر که با سنگفرش پوشیده شده اند از رنگ ترافیکی استفاده می شود.

رنگ ترافیکی و رنگ معمولی در ترکیب شیمیایی، مقاومت، دوام، زمان خشک شدن، قابلیت انعکاس نور، کاربرد و همینطور قیمت باهم تفاوت دارند. رنگ ترافیکی در انواع شرایط جغرافیایی، ترافیک سنگین و سایش مقاومت داشته و دارای خواص انعکاس نور برای دید بهتر جاده در شب است. در مقابل، رنگ معمولی برای استفاده‌های داخل ساختمان و تزئینی طراحی شده و معمولاً دوام و مقاومت کمتری دارد، به زمان خشک شدن بیشتری نیز داشته و ارزان‌تر می باشد.

رنگ ترافیکی هم بر پایه آب و هم بر پایه حلال می باشد. رنگ‌ ترافیکی پایه آب معمولاً برای محیط‌هایی با ترافیک کمتر و شرایط آب و هوایی ملایم استفاده می‌شود و سریع‌تر خشک می‌شود. در مقابل، رنگ‌ ترافیکی پایه حلال به دلیل مقاومت بیشتر در برابر شرایط سخت جوی، ترافیک سنگین، و سایش، برای جاده‌ها و معابر پرتردد مناسب‌تر است.

بله، بسیاری از رنگ‌های ترافیکی حاوی مواد افزودنی مثل پودرهای شیشه‌ای با گلس بید هستند که قابلیت انعکاس نور را برای دید بهتر در شب فراهم می‌کنند.

رنگ‌های ترافیکی نسبت به رنگ‌های معمولی مقاوم‌تر و ماندگارترند، زیرا در برابر شرایط جوی، رطوبت و سایش مقاومت بیشتری دارند. این رنگ‌ها دارای خاصیت بازتاب نور هستند و دید بهتری برای رانندگان فراهم می‌کنند. همچنین، رنگ‌های ترافیکی سریع‌تر خشک می‌شوند و برای سطوح پرتردد، مانند جاده‌ها، ایده‌آل‌اند.

برای پوشش‌دهی ترافیکی ضد آب، رنگ‌های اپوکسی و پلی‌یورتان بهترین گزینه‌ها هستند. رنگ اپوکسی مقاومت بالایی در برابر آب و سایش دارد و برای محیط‌های پرتردد مناسب است. رنگ پلی‌یورتان نیز مقاومت فوق‌العاده‌ای در برابر رطوبت، مواد شیمیایی و نور خورشید دارد و در فضای باز پایداری و دوام رنگ را حفظ می‌کند. به‌ویژه در شرایط مرطوب و جوی سخت، پلی‌یورتان انتخاب مناسبی است.

بله، رنگ‌ های ترافیکی با کیفیت اکسیر پرگاس، در برابر آب و رطوبت، اشعه UV، روغن‌ها و سایش های شدید از خود مقاومت نشان می دهند.

رنگ ترافیکی سرد تک جزئی 700 الی 1500 گرم در متر مربع (بستگی به ضخامت درخواستی) را پوشش و رنگ ترافیکی سرد دو جزئی نیز، 2000 الی 4000 گرم در متر مربع (بستگی به ضخامت درخواستی) را پوشش می دهد.

تماس با اکسیر پرگاس
شماره تماس جهت پاسخگویی به سوالات فنی و استعلام قیمت رنگ ترافیکی