انواع رنگ ساختمانی - اکسیر پرگاس
21
اکتبر

انواع رنگ ساختمانی روغنی، اکریلیک،آلکیدی +قیمت

مطالبی که در این صفحه می‌خوانید :
(*جهت دسترسی سریع روی عنوان موردنظر کلیک کنید)

تأثیر رنگ‌ها و جلوه خاصی که به دکوراسیون داخلی می‌بخشند، در ساختمان‌ها غیر قابل‌ انکار است. رنگ‌ها علاوه بر زیبایی بخشیدن به محیط، باقدرت بی‌نظیرشان، تأثیرات بسزایی در روحیات افراد می‌گذارند. در این مطلب از اکسیر پرگاس قصد داریم با انواع رنگ‌ ساختمانی بیشتر آشنا شویم و ویژگی‌های هرکدام‌شان را بررسی کنیم.

اهمیت رنگ ساختمانی

علاوه بر زیبایی که رنگ به ساختمان می‌بخشد، بر روحیه انسان هم تأثیرات قابل‌توجهی دارد. در علم روانشناسی نیز هر رنگی را به‌عنوان نماد حس و حال خاصی معرفی می‌کنند. به ‌عنوان‌ مثال، رنگ های گرم حس شادابی، هیجان و همین‌طور انرژی مضاعف به محیط می‌بخشند. رنگ های سرد اما احساس آرامش را به محیط و افراد داخل آن القاء می‌کنند.
بنابراین ضروری است دقت داشته باشیم که انتخاب رنگ برای هر محیط باید بر اساس کاری که قرار است در آن محیط انجام شود، نوع انرژی و حس‌وحال مورد نیاز در آن محیط، و طرح ما برای دکوراسیون داخلی فضا، صورت پذیرد.

رنگهای نمای ساختمان - اکسیر پرگاس

انواع رنگ ساختمانی

رنگ های ساختمانی انواع مختلفی دارند که در ادامه به معرفی و بررسی هرکدام از آن‌ها می‌پردازیم:

رنگ ساختمانی پلاستیک

رنگ های پلاستیکی، که از پر‌کاربرد‌ترین و رایج‌ترین انواع رنگ های ساختمانی هستند، به علت غیرقابل شستشو بودن عموماً برای رنگ آمیزی سقف مورد استفاده قرار می‌گیرند. رنگ آمیزی دیوارها با رنگ های پلاستیکی کار بسیار راحتی است. همچنین، این رنگ‌ها به سرعت و سادگی خشک می‌شوند.
نحوه‌ی استفاده از رنگ های پلاستیکی به این صورت است که پس از انتخاب رنگ، باید مقدار مورد نیاز آن را با مقدار کافی آب حل کرد. سپس باید غلظت آن را کم‌وزیاد نمود تا به غلظت دلخواه رسید.

مزایای رنگ‌های پلاستیکی

رنگ های پلاستیکی دارای مزایا و فواید مختلفی هستند. به عنوان مثال:
رنگ های پلاستیکی خیلی سریع خشک می‌شوند.
رنگ های پلاستیکی مات هستند و پوشانندگی بالایی دارند. بنابراین می‌توانند نقص‌های دیوار را بپوشانند.
رنگ های پلاستیکی باکیفیت، تا حدودی قابل شستشو هستند.
ازآنجایی‌که رنگ های پلاستیکی نیازی به زیر‌سازی ندارند، سرعت عمل را در رنگ آمیزی بالا‌تر می‌برند.
رنگ های پلاستیکی به‌راحتی در آب حل می‌شوند.

معایب رنگ‌های پلاستیکی

اما در کنار مزایایی که برای رنگ های پلاستیکی بر شمردیم، این نوع رنگ ها معایبی نیز دارند. مثلا:
ازآنجایی‌ که رنگ های پلاستیکی آب را به خود جذب می‌کنند، به سختی قابل شستشو هستند.
رنگ های پلاستیکی قابلیت رنگ‌آمیزی بر روی قطعات آهنی را ندارند.
رنگ های پلاستیکی به دلیل مات بودن‌ و غیرقابل شستشو بودن‌شان، زود‌تر کثیف می‌شوند.

انواع رنگ های ساختمانی - اکسیر پرگاس

رنگ روغنی

نوع دیگری از رنگ ساختمانی، رنگ روغنی است. رنگ های روغنی از رنگ های ساختمانی پر‌طرفدار هستند که از آن‌ها به‌عنوان عایق و ضد زنگ هم استفاده می‌شود.
رنگ ها روغنی در انواع رنگ های روغنی براق، رنگ های روغنی مات، و رنگ های روغنی نیمه مات موجودند. هرکدام از انواع رنگ های روغنی کاربرد خاص خودشان را دارند.
در ادامه دو نوع رنگ های روغنی براق و مات را معرفی می‌کنیم:

رنگ روغنی براق

رنگ های روغنی براق کاملاً قابل شستشو بوده و ماندگاری و پوشانندگی بالایی دارند. این رنگ ها برای پوشاندن سطوح آهنی مانند نرده، در، و پنجره نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.
رنگ های روغنی براق با انعکاس نور‌های محیط بر روی دیوار، فضا را روشن‌تر و لوکس‌تر جلوه می‌دهند و برای رنگ آمیزی فضا‌هایی که نیاز به روشنایی بیشتری دارند، مناسب هستند.

رنگ‌های روغنی مات

مات بودن این رنگ ها باعث می‌شود انعکاس نور در محیط وجود نداشته باشد. البته گرچه این باعث می‌شود که محیط کم‌نور‌تر جلوه کند، ولی از طرف دیگر باعث می‌شود نقص‌های احتمالی گچ‌کاری ساختمان هم کمتر به چشم آیند. رنگ های روغنی مات، به نسبت نوع براق، بوی بیشتر و پوشانندگی کم‌تری دارند. همچنین، کاملاً قابل شستشو نیستند.

رنگ اکریلیک

رنگ های اکریلیک در تنوع بالا در بازار موجود هستند. این رنگ ها به علت غلظت بالایی که دارند، برای ایجاد بافت در سطوح مختلف مناسب هستند. این رنگ ها بسیار انعطاف‌پذیر بوده و بر روی همه سطوح قابل‌اجرا هستند. علاوه بر آن، رنگ های اکریلیک به ‌سرعت خشک می‌شوند.
رنگ های اکریلیک در انواع براق، نیمه براق، و مات موجودند. اما این رنگ‌ها به اندازه رنگ های روغنی براق نیستند. رنگ های اکریلیک به این دلیل که پایه آب دارند، از محبوبیت زیادی برخوردارند.

مزایای رنگ اکرلیک

رنگ های اکریلیک مزایای مختلفی دارند که موجب محبوبیت زیادشان شده است. مزایای عمده‌ی این رنگ‌ها از این قرار است: • رنگ های اکریلیک کاملاً قابل شستشو هستند، حتی با مواد شوینده.
• رنگ های اکریلیک پوشانندگی بالایی دارند.
• در این رنگ ها از حلال‌های نفتی مضر استفاده نمی‌شود.
• رنگ های اکریلیک بدون بو هستند.
• این رنگ ها در برابر زردی و رنگ پریدگی مقاومند.

معایب رنگ اکریلیک

اما این رنگ‌ها معایبی هم دارند. برخی از این معایب را در ادامه برشمرده‌ایم: • از این رنگ ها نمی‌توان برای چهار چوب‌ها و در‌ها استفاده کرد.
• ایجاد طیف رنگی به راحتی امکان‌پذیر نیست.

رنگ ساختمانی پلاستیک - اکسیر پرگاس

رنگهای نمای ساختمان

رنگ های نمای ساختمان اغلب برای رنگ آمیزی سطوح خارجی و نمای بیرونی ساختمان ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این رنگ‌ها گردوغبار را به خود جذب نمی‌کنند و با محیط‌ زیست کاملاً سازگار هستند. رنگ های نما ضد آب و بادوام بوده و در تنوع بسیار بالایی در بازار موجودند.

رنگ نانو

شاید بتوان گفت که رنگ نانو، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای همگام شدن با معماری روز دنیا است. رنگ نانو در برابر گرما و سرما عایق است. این رنگ در دو نوع شفاف و رنگی تولید می‌شود. البته نوع رنگی آن با ترکیب رنگ دانه‌های مختلف ایجاد می‌شود. این رنگ معمولاً در نمای داخلی و خارجی ساختمان، استخر، کانال‌های تهویه و … استفاده می‌شود.

رنگ آلکیدی

رنگ آلکیدی درواقع نوعی پلی‌استر با ترکیبی از اسیدهای چرب است که غلظت و سرعت خشک شوندگی بالایی دارد. رنگ آلکیدی به منظور حفاظت از سازه‌های مختلف در برابر رطوبت، باران، و همچنین آلودگی هوا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
شرکت تولیدی رنگ ساختمانی اکسیر پرگاس با استفاده از نیرو‌های مجرب و ماهر، و با بهره‌مندی از دانش و تخصص روز دنیا، همه‌ی انواع رنگ‌ ساختمانی را باکیفیت بالا و قیمت‌های کاملا مقرون‌به‌صرفه تولید کرده و به بازار عرضه می‌کند.
این مجموعه، با تجربه و تعهد منحصر‌به‌فرد خود، همگام با فناوری روز دنیا، بهترین محصولات رنگ ساختمانی، شامل انواع رنگ‌های پلاستیک، رنگ‌های روغنی، رنگ‌های اکریلیک، رنگ نانو، رنگ آلکیدی، رنگ نما و انواع رنگ‌های ضد آب را، با رعایت کلیه استاندارد‌های روز دنیا، تولید و عرضه می‌کند.

تماس با اکسیر پرگاس
شماره تماس جهت پاسخگویی به سوالات فنی و استعلام قیمت رنگ های ساختمانی