کفپوش اپوکسی صنعتی
کفپوش های اپوکسی صنعتی، زیبایی ویژهای به محیط میبخشند و به نسبت کفپوشهای سنتی، بهرهوری و نگهداری سادهتری دارند. کفپوش اپوکسی صنعتی بهصورت مایع موجود است. این باعث میشود تا پس از اجرای کفپوش اپوکسی صنعتی و خشک شدن آن، کف بهصورت بدون درز، بدون نقص، و کاملاً بهداشتی باشد. چسبندگی و مقاومت سایشی این کفپوش بسیار بالا است که این امر باعث میشود در انواع صنایع و همینطور در درمانگاهها و بیمارستانها از کفپوش اپوکسی صنعتی استفاده شود.
کفپوش ها در واقع انواع رویهها و لایههایی هستند که به کمک آنها کف ساختمانها و اماکن مختلف را میپوشانند. کفپوش ها در صنعت کفسازی کاربرد فراوانی دارند و علاوه بر ساختمانهای مسکونی، برای پوشاندن کف و سطوح محوطههای باز، زمینهای ورزشی، سالنها، استخرها، فروشگاهها و ساختمانهای اداری و تجاری، کارخانجات، و مراکز بهداشتی و درمانی هم مورد استفاده قرار میگیرند.
در همهی موارد، استفاده از کفپوشهای سنتی راهگشا نیست. مثلاً در مکانهایی که به مقاومت شیمیایی، مقاومت به ضربه و سایش، یکپارچگی سطح، و الزامات بهداشتی نیاز است کفپوشهای سنتی بههیچعنوان توصیه نمیشود. بنابراین بهتر است در این مواقع، کار را به کمک کفپوش های صنعتی انجام داد.
کفپوش اپوکسی صنعتی
کفپوش صنعتی، که به کفپوش رزینی هم معروف است، با کاهش هزینههای اجرایی، مواد، و مصالح، و همینطور افزایش مقاومت و عمر مفید کف، لقب بهترین نوع کفسازی در دنیا را به خود اختصاص داده است.
کفسازی صنعتی میتواند در هنگام ساخت و یا افزایش امکانات تجاری مورد استفاده قرار بگیرد. مثلاً برای هرکدام از واحدهای تجاری و صنعتی، مثل انبارها، فروشگاهها، و حتی رستورانها، کفپوش صنعتی مناسب خودش طراحی و تولید میشود.
کفپوش های صنعتی میتوانند در هر قسمتی از ساختمان استفاده شوند. مثلا در اتاقخواب، سالن، لابی، کف پارکینگ، و محوطهها و پیادهروهای بیرونی.

کفپوش اپوکسی انبارها

کفپوش اپوکسی صنایع غذایی و نوشیدنی

کفپوش اپوکسی صنایع تولیدی
انواع کفپوش صنعتی
بهطور تخصصیتر باید گفت که کفپوش های صنعتی در دو سیستم کفسازی صنعتی بر پایه سیمانی و پایه پلیمری دستهبندی میشوند. سیستم پایه سیمانی آن شامل کفپوش بتن سخت، بتن مسلح (یا بتن ماله پروانهای)، و اجرای بتن به روش مکانیزه است. سیستم پایه پلیمری هم شامل کفپوش اپوکسی، کفپوش پلی یورتان، کفپوش رزینی، و محافظ است.
کفپوش های صنعتی و رزینی را به روشهای مختلفی دستهبندی کردهاند که در بالا توضیح داده شد. اما مهمترین انواع کفپوش های صنعتی یا رزینی به این شرح است:
که البته به دلیل محبوبتر و پراستفادهتر بودن کفپوش اپوکسی، در ادامه این مطلب با این نوع از کفپوشها، انواع آنها، و کاربردهایشان بیشتر آشنا خواهیم شد.
کفپوش اپوکسی صنعتی
از دیگر مزیتهای غیرقابلانکار کفپوش اپوکسی صنعتی این است که این کفپوش با از بین بردن احتمال سرخوردگی و عدم ایجاد آلودگی در محیطهای صنعتی، امنیت بالاتری را فراهم میکند.
اجرای کفپوش اپوکسی صنعتی
مرحله ی اول : اعمال ساب


مرحله ی دوم : اجرای لایه ی پرایمر


مرحله ی دوم : اجرای لایه ی میانی


مرحله ی دوم : اجرای لایه ی نهایی


ویژگیهای کفپوش اپوکسی صنعتی
کفپوش های اپوکسی صنعتی دارای ویژگیها و مزایای مختلفی هستند که در ادامه، بهشکل فهرستوار به مهمترین آنها اشاره میکنیم: